Missie

Mensen begeleiden bij de bewustwording en integratie van een (fysiek) gezonde leefstijl.

Werkwijze

Een gezonde leefstijl is een gebalanceerde basis tussen fysieke en mentale belasting. Om die balans te vinden en te borgen gaan we op zoek naar jouw mogelijkheden om gezond te leven. Een gezonde leefstijl heb je niet van vandaag op morgen, maar is een proces waarbij je obstakels moet overwinnen, grenzen moet leren kennen en verleggen. Bewegen en voeding worden hierbij als middel gebruikt. Dit kun je op duizenden manieren doen en is niet beperkt tot een sportschool. Wij gaan samen op zoek naar de gezonde leefstijl die bij jou past.

Groepstraining

Gezelligheid, inspanning, fysieke houding en techniek staan centraal tijdens de groepstrainingen. Er wordt inspanning gevraagd op eigen niveau waardoor de trainingen voor iedereen geschikt zijn. Om het lichaam in balans te trainen, wordt veel gebruikgemaakt van oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en soms met behulp van sportmaterialen die weerstand geven. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een elastiek of een medicijnbal. Om blessures te voorkomen, is een juiste traintechniek van groot belang. Tijdens de training word je individueel gecoacht op je houding en techniek.

quotes_groenSamen bewegen is leuker dan alleen.

Persoonlijke training

We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als het klikt, maak ik een persoonlijk actieplan/actieplanning en een prijsopgave. In het actieplan staat de juiste balans tussen inspanning, ontspanning en resultaat. Ook kijken we wie jou gaat helpen met het behalen van je doelstelling(en). Aan het einde van het traject kijken we hoe we het resultaat gaan borgen.